Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буряк столовий "Бордо Харківський" – сорт середньоранньостиглого терміну дозрівання. Вегетаційний період до стадії технічної стиглості становить 105-115 днів. Коренеплід округлої форми, досягає в діаметрі 12-15 сантиметрів, при цьому важить 230-300 грамів, заглиблюється в ґрунт на 2/3, легко висмикується. М'якоть забарвлена в темно-червоний колір з бордовим відтінком, солодка і дуже соковита. Серцевина без кілець. Вміст сухих речовин складає до 18,2%, загального цукру – 11%, бетаніну – до 200 мг на 100 грамів. З одного гектару вдається зібрати 38-43 тон добірних коренеплодів. Буряк Бордо Харківський характеризується відмінним зберіганням (90-95%), стійкістю до гнилей та відмінним товарним виглядом. Сорт універсального використання. Придатний для вирощування в усіх зонах України.