Кількість
|
Вартість
|
||
|
Середньостиглий сорт для всіх регіонів. Коренеплоди округлі, гладкі, темно-червоні, масою 100-200 г. М’якуш темно-червоний, однорідний, без поділів на кільцеві зони, чудового солодкуватого смаку. Сорт призначений для всіх видів переробки, зокрема консервування, чудово зберігається. Відрізняється стійкістю до квітучості, холодостійкістю та стабільною врожайністю. Врожайність 3,2-5,8 кг на кв. метр. Сорт підходить для зимового зберігання, переробки та вживання у свіжому вигляді. Листова розетка невелика. Бадилля міцне, розташоване вертикально, завдяки чому збирати врожай легко. Сорт високотоварний, стійкий до стрілкування, зберігається добре і довго (при пізніх посівах у травні-червні). Сорт придатний для переробки. Культура холодостійка. Віддає перевагу легким, добре удобреним, родючим грунтам. Посів проводити, коли ґрунт добре прогріється (до 6-8°С). Глибина загортання насіння 3-4 см. Норма висіву – на один кв. метр: 1-1,5 г насіння. Рослина вимоглива до вологи, особливо в період проростання насіння та утворення коренеплодів.