Кількість
|
Вартість
|
||
|
Середньоранній сорт солодкого перцю типу Блочний. Час початку сходів до технічного дозрівання – 110-130 днів. Вирощується у відкритому та закритому ґрунті. Використовується для консервування, переробки, свіжого ринку та сушіння. Свіжим салатам, фаршированим стравам, зимовим закускам та лечо плоди зеленого та червоного відтінків додадуть пікантний гоструватий смак. Плоди вагою від 70 г та більше кубічної форми. Розмір – 12х11 см. Вага – 130-150 г. У технічній стиглості мають зелений колір, у біологічній – червоний. М'якуш соковитий з насиченим ароматом, товстостінний сорт, стінки до 6-9 мм. Кущ помірно високий до 55 см. Висока хворобостійкість.