Кількість
|
Вартість
|
||
|
Сорт має більш вузьке, глибоко розсічене і дуже зазубрене листя. Вони наповнені інтенсивним горіховим ароматом, який є гострим та чистим, на відміну від однорічної руколи. Дика рукола тонша, темніша і гостріша. Рослина близько 20 см у висоту та в колі. Може вирощуватись у контейнерах та у відкритому ґрунті як багаторічна культура, із захистом від морозу взимку. Швидко і легко виростає з посіяного насіння (25-30 днів) і багаторазово відростає після зрізування. Завдяки своєму сильному, але приємному аромату, особливо добре підходить для змішаних салатів та піци, робить пікантним гарнір. Листя збирають з ранньої весни до осені, взимку вирощують на кухонних підвіконнях.