Кількість
|
Вартість
|
||
|
Руккола "Турін" - популярний різновид диких руккол для вирощування в тіні всього сезону. Надійний, енергійний і вирівняний сорт, він виробляє довге тонке, глибоко лопатеве листя безперервно з весни до осені. З унікальним перцевим ароматом, чудове темно-зелене листя ідеально підходить для додавання спецій до салатів для гурманів. Вони мають більш інтенсивний аромат, який є гострим і чистим, на відміну від салатної руколи, яка може стати гіркою з віком у спеку. Легко вирощується, цю руколу можна збирати майже цілий рік. Посіяти прямо у відкритому ґрунті з ранньої весни до осені та залишити під укриттями на зиму. Тонкі листя додають особливий смак салатам. Вони також надають аромату готовим стравам, при додаванні кількох листків в кінці приготування, вони дають солодкий і пряний, теплий перцевий смак смаженим овочам, макаронним виробам або різотто.