Кількість
|
Вартість
|
||
|
Удосконалений сорт, що повільно зацвітає. Запах не такий різкий і гострий, як у звичайного коріандру. Його вирощують як приправу, зібрану у вигляді листочків на початкових стадіях, або видаляючи повновікові рослини. Найкраще росте в півтіні та в розрідженому посіві, утворюючи пишні розетки з численним листям. Як тільки з'являється центральне стебло (зазвичай, на два тижні пізніше інших сортів), і найвище листя змінює форму і стає пухким, настав час збирати всю рослину. Можна дати їм зацвісти, щоб отримати непоганий урожай ароматного насіння. Кінза любить прохолодні температури, її сіють кожного другого тижня з ранньої весни до осені або цілий рік у кімнатних умовах.